چرخ خیاطی یکی از وسایلی است که وجود آن در هر خانهای لازم است. یادگیری دوخت و دوز با چرخ خیاطی، بسیار ساده است و میتوانید با فراگیری اصول اولیه خیاطی، لباسهای تنگ یا گشادتان را متناسب بدنتان کنید یا لباسهایی که دچار پارگی شدهاند را بدوزید و تعمیر کنید. در این مطلب میخواهیم با انواع چرخ خیاطی بیشتر آشنا شویم.
انواع چرخ خیاطی صنعتی یا خانگی؟
چرخهای خیاطی بر اساس کاربرد به دو دسته صنعتی و خانگی طبقهبندی میشوند. چرخ خیاطی صنعتی از انواع چرخهایی است که تخصصی هستند و هر دستگاه چرخ خیاطی مخصوص یک کار است. مثلا برخی از چرخهای صنعتی فقط راستهدوزی میکنند و برخی دیگر فقط زیگزاگ میزنند. از طرفی، چرخهای خانگی برای استفاده خانگی است و به تجهیزات و دوختهای مختلفی مجهز است اما برای دوخت و دوز در حجم کم مناسباند.
شما میتوانید با تماس با مجموعه انبار تکانی چرخ خیاطی خود را به قیمت مناسب و به راحتی به فروش برسانید
انواع چرخ خیاطی خانگی
چرخهای خیاطی خانگی برای استفاده در خانه و البته شخصیدوزی و در حجم کم تولید شدهاند و بنابر عملکردشان در ۳ نوع متفاوت دستی، الکتریکی، کامیپوتری در بازار وجود دارند.
چرخ خیاطی دستی
چرخ خیاطی دستی، قدیمیترین چرخ خیاطی است که تولید شده است. این نوع چرخ برای حرکت، به نیروی الکتریکی نیاز ندارد و با انرژی مکانیکی و به وسیله به گردش درآوردن دسته چرخ خیاطی والبته در برخی از مدلها پدال پایی، کار میکند. بدنه این نوع چرخ از فلزات تولید میشود و میتوانند هر نوع جنس پارچه از ظریف تا ضخیم را بدوزند. اما بهتر است از آن بیشتر برای پارچههای ظریف تا متوسط استفاده شود. اگرچه چرخ خیاطی دستی، در مقایسه با نوع الکتریکی و کامپیوتری از ویژگیهای کمتری برخوردار است اما به دلیل دوام بسیار بالا، در بیشتر خانهها کاربرد دارد.
- خریدار ظروف روحی و آلومینیم در گرمدره کرج
- خریدار ضایعات پروفیل درغرب تهران
- خریدار ضایعات روحی در شهریار و کرج
- خریدار ضایعات مس در اکباتان
- خریدار لوازم دست دوم در کرج و شهریار
- خریدار لوازم آهنی و فلزی
- خریدار ضایعات پروفیل در کرج و شهریار
چرخ خیاطی برقی
چرخ خیاطی برقی، یک موتور دارد. این موتور، نیروی به حرکت درآوردن سوزن چرخ را تامین میکند. البته این چرخها پدال پایی برقی دارند و سرعت حرکت سوزن را با فشار دادن پدال پایی برقی میتوان کنترل کرد. با استفاده از این نوع چرخ خیاطی برقی، کاربر میتواند با هر دو دست پارچه را بگیرد.
روی این چرخها، صفحه مدرجی قرار دارد که با آن میتوان انواع دوخت و طول کوکها را تنظیم کرد. برخی از چرخهای خیاطی برقی به نخقطعکن خودکار و جادکمهسوراخکن خودکار مجهز هستند. با این چرخ میتوان از انواع و اقسام پارچهها برای دوخت لباس استفاده کرد. همچنین کیفیت دوخت با این نوع چرخها بالاست.